Målare Haninge

KS Måleri – målare Haninge

Vi gör allt inom måleri

Välkommen till KS Måleri när du i Haninge är i behov av hjälp från en målare. Målerifirman ägs av målerimästare Krzysztof Stepinski, som är medlem i mästarregistret. Hos oss finner ni glada, noggranna och engagerade målare som utför allt inom måleri. Inom vår firma finns det lång erfarenhet samt en god rutin hos våra medarbetare. Därmed kan du känna dig helt trygg med att anlita oss för ditt måleriprojekt. Vi åtar oss både stora och små uppdrag inom måleri. KS Måleri är helt enkelt det perfekta företaget för dig som söker en målare i Haninge!

Målare Haninge

Om oss

KS Måleri är en målerifirma som startade 2019, och vi innehar F-skattebevis. Hit till oss kan du vända dig oavsett skalan på ditt projekt, vi åtar oss både stora och små arbeten inom måleri. Vi finns här för både privatpersoner och företagare.

En gratis offert erbjuds alltid till alla våra blivande kunder.

Målare Haninge

Kundservice

Kundservice är högt prioriterat av oss, där du som kund står i centrum för de arbeten som vi utför. Vi är noga med att verkligen ta med i beräkningen, just dina specifika önskemål och behov, så att du ska erhålla ett resultat som du blir helt och fullt ut nöjd med.

Kvalitativt arbete

Firman drivs av en målarmästare vilket borgar för kvalitet. Allt arbete som genomförs präglas av kvalitet och noggrannhet, liksom valet av färger. Vi är professionella till 100 procent och är en framgångsrik målerifirma som ser fram emot att få hjälpa dig med ditt kommande projekt!

Tjänsteutbud

Målare Haninge

Av oss kan man få hjälp om man befinner sig i Haninge och söker en målare. Vi erbjuder all slags målning och åtar oss såväl stora som små projekt. Oavsett om du är en privatperson eller en företagare så finns vi tillhands.

Anpassat arbete

Tack vare kompetens och erfarenhet har vi kapaciteten till att anpassa alla uppdrag efter kunden i fråga. Vi tar hänsyn till önskemål, behov, budget och så vidare. På så sätt kommer vi kunna leverera ett arbete som matchar era förväntningar.

Kontakta oss

Om du har några som helst frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

KS Måleri

VÄDURENS GATA 202, 136 63 Brandbergen

076-714 08 09

ksmaleri@gmail.com

Målare Haninge

Anlita oss i Haninge med omnejd, vi behärskar allt inom måleri. Du kan lita på att få ett väl genomfört arbete med kvalitativa och hållbara resultat. Dessutom, är du en privatperson, så gäller rotavdraget.