Måleri Haninge

KS Måleri – måleri Haninge

Vi hjälper dig

 

Välkommen till KS Måleri, vi vänder oss till alla i Haninge som behöver hjälp inom måleri. Firman ägs av målerimästare Krzysztof Stepinski, som är medlem i mästarregistret. Hos oss finner ni passionerade och noggranna målare som utför allt inom branschen. Här finns det mycket erfarenhet och rutin hos våra medarbetare. Du kan därför känna dig helt trygg med att anlita oss för ditt arbete, oavsett om det är stort eller litet. Vi är helt enkelt den perfekta firman för dig som söker hjälp.

Måleri Haninge

Om oss

KS Måleri är en firma som startade 2019, och vi innehar F-skattebevis. Både stora som små arbeten åtar vi oss, och finns till för både privatpersoner och företagare.

Alla våra blivande kunder erbjuds en kostnadsfri offert!

Kundservice

Kundservice är högt prioriterat av oss, där du som kund står i centrum för de arbeten som vi utför. Vi är noga med att verkligen ta med i beräkningen, just dina specifika önskemål och behov, så att du ska erhålla ett resultat som du blir helt och fullt ut nöjd med.

Kvalitet

Firman drivs av en målarmästare vilket borgar för kvalitet. Allt arbete som genomförs är präglat av kvalitet och noggrannhet, liksom valet av färger. Vi är professionella till 100 procent och är en framgångsrik målerifirma som ser fram emot att få hjälpa dig med ditt kommande projekt!

Tjänsteutbud

Av oss kan man få hjälp om man befinner sig i Haninge med omnejd. Vi erbjuder all slags målning och åtar oss såväl stora som små projekt. Oavsett om du är en privatperson eller en företagare så finns vi tillhands.

Måleri Haninge

Vår målerifirma arbetar med allt inom måleri. Bland våra tjänster finner du bland annat fönstermålning, invändigt måleri, fasadmålning, tapetsering och mycket mer. För att du ska få precis den hjälpen du är i behov av kommer vi anpassa arbetet efter era önskemål.

Kontakta oss

Tveka inte på att ta kontakt med oss ifall du har några frågor. Kontakta oss även ifall du önskar en kostnadsfri offert!

KS Måleri

VÄDURENS GATA 202, 136 63 Brandbergen

076-714 08 09

ksmaleri@gmail.com

Måleri Haninge

Anlita oss i Haninge med omnejd, vi behärskar allt inom måleri. Du kan lita på att få ett väl genomfört arbete med kvalitativa och hållbara resultat. Dessutom, är du en privatperson, så gäller rotavdraget.