Målare Värmdö

KS Måleri – målare Värmdö

Din lokala målare

 

Välkommen till KS Måleri när du behöver hjälp av en målareVärmdö med omnejd. Firman ägs av målerimästare Krzysztof Stepinski, som är medlem i mästarregistret. Hos oss finner ni noggranna, målmedvetna och engagerade målare som utför allt inom måleri. Här finns det mycket erfarenhet och rutin hos våra medarbetare. Du kan därför känna dig helt trygg med att anlita oss, både för stora som små uppdrag inom måleri, helt enkelt det perfekta företaget för dig som söker en målare på Värmdö!

Målare Värmdö

Om oss

KS Måleri är en etablerad målerifirma som grundades 2019, och vi innehar F-skattebevis. Både stora som små arbeten är välkomna, vi åtar oss uppdrag oavsett dess skala, och finns till för både privatpersoner och företagare.

Givetvis erbjuder vi en kostnadsfri offert till våra blivande kunder!

Målare Värmdö

Nöjda kunder

Kundservice är högt prioriterat hos oss, du som kund står alltid i centrum för de arbeten som vi utför. Vi är noga med att verkligen ta med just dina specifika önskemål och behov i beräkningen, så att du ska erhålla ett resultat som du blir helt och fullt ut nöjd med.

Kvalitativt arbete

Firman drivs av en målarmästare vilket borgar för kvalitet. Allt arbete som genomförs är präglat av kvalitet och noggrannhet, liksom valet av färger. Vi är professionella till 100 procent och är en framgångsrik målerifirma som ser fram emot att få hjälpa dig med ditt kommande projekt!

Tjänsteutbud

Målare Värmdö

Av oss kan man få hjälp om man befinner sig på Värmdö med omnejd. Vi erbjuder all slags målning och åtar oss såväl stora som små projekt. Oavsett om du är en privatperson eller en företagare så finns vi tillhands.

Måleri

Som en målerifirma kan vi erbjuda kvalitativ hjälp med allt inom måleri, vi målar fasader, fönster, plåt och mycket mer. Dessutom erbjuder vi spackling och tapetsering. När du anlitar oss kommer vi anpassa arbetet för att det ska passa dina önskemål och behov.

Kontakta oss

Kontakta oss gärna ifall du har några frågor eller funderingar. Önskar du en offert är du välkommen att kontakta oss!

KS Måleri

VÄDURENS GATA 202, 136 63 Brandbergen

076-714 08 09

ksmaleri@gmail.com

Målare Värmdö

Anlita oss  när du är på jakt efter en målare på Värmdö. Du kan lita på att få ett väl genomfört arbete med kvalitativa och hållbara resultat. Dessutom, är du en privatperson, så gäller rot-avdraget.