Målare Stockholm

KS Måleri – målare Stockholm

Välkommen till KS Måleri

Till oss på KS Måleri kan du vända dig när du söker en målare som är verksam i Stockholm. Firman ägs av Krzysztof Stepinski, han är en målerimästare som är medlem i mästarregistret. I vårt team finner ni glada och engagerade målare som utför allt inom området måleri. Här finns det mycket erfarenhet och rutin hos våra medarbetare. Du kan därför känna dig helt trygg med att anlita oss, både för stora som små uppdrag inom måleri, helt enkelt det perfekta företaget för dig som söker en målare i Stockholm!

Målare Stockholm

Om oss

KS Måleri är en firma som startade 2019, och vi innehar F-skattebevis. Inom branschens olika delar åtar vi oss både små som stora arbeten, och vi vänder oss till både privatpersoner och företagare. Alla som behöver hjälp inom måleri kan känna sig välkomna till oss.

Alla våra presumtiva kunder erbjuds en kostnadsfri offert!

Målare Stockholm

Alltid nöjda kunder

Kundservice är högt prioriterat av oss, där du som kund står i centrum för de arbeten som vi utför. Vi är noga med att verkligen ta med i beräkningen, just dina specifika önskemål och behov, så att du ska erhålla ett resultat som du blir helt och fullt ut nöjd med.

Kvalitet

Firman drivs av en målarmästare vilket borgar för kvalitet. Allt arbete som genomförs är präglat av kvalitet och noggrannhet, liksom valet av färger. Vi är professionella till 100 procent och är en framgångsrik målerifirma som ser fram emot att få hjälpa dig med ditt kommande projekt!

Tjänsteutbud

Målare Stockholm

Av oss kan man få hjälp om man befinner sig i Stockholm med omnejd och söker en målare. Vi erbjuder all slags målning och åtar oss såväl stora som små projekt. Oavsett om du är en privatperson eller en företagare så finns vi tillhands.

Hög standard

Oavsett vad för typ av hjälp du är i behov av när du anlitar oss kommer vi sträva efter att göra dig helt nöjd. Det åstadkommer vi genom att hålla en god standard, anpassa arbetet efter önskemål och behov samt arbeta målinriktat.

Kontakta oss

Om du har några som helst frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

KS Måleri

VÄDURENS GATA 202, 136 63 Brandbergen

076-714 08 09

ksmaleri@gmail.com

Målare Stockholm

Anlita oss i Stockholm med omnejd, när du behöver en målare! Du kan lita på att få ett väl genomfört arbete med kvalitativa och hållbara resultat. Dessutom, är du en privatperson, så gäller rotavdraget.