Målare Täby

KS Måleri – målare Täby

Söker du en målare i Täby?

 

Varmt välkommen till KS Måleri, vi vänder oss till alla i Täby som söker en målare. Firman ägs av målerimästare Krzysztof Stepinski, som är medlem i mästarregistret. Hos oss finner ni glada och engagerade målare som utför allt inom måleri. Här finns det mycket erfarenhet och rutin hos våra medarbetare. Du kan därför känna dig helt trygg med att anlita oss, både för stora som små uppdrag inom måleri, helt enkelt det perfekta företaget för dig som söker en målare i Täby!

Om oss

KS Måleri är en firma som startade 2019, och vi innehar F-skattebevis. Både stora som små arbeten inom måleri åtar vi oss, och finns till för både privatpersoner och företagare.

Alla våra presumtiva kunder bjuder vi på en gratis offert!

Kundservice

Kundservice är högt prioriterat av oss, där du som kund står i centrum för de arbeten som vi utför. Vi är noga med att verkligen ta med i beräkningen, just dina specifika önskemål och behov, så att du ska erhålla ett resultat som du blir helt och fullt ut nöjd med.

Kvalitet

Firman drivs av en målarmästare vilket borgar för kvalitet. Allt arbete som genomförs är präglat av kvalitet och noggrannhet, liksom valet av färger. Vi är professionella till 100 procent och är en framgångsrik målerifirma som ser fram emot att få hjälpa dig med ditt kommande projekt!

Tjänsteutbud

Av oss kan man få hjälp om man befinner sig i Täby med omnejd. Vi erbjuder all slags målning och åtar oss såväl stora som små projekt. Oavsett om du är en privatperson eller en företagare så finns vi tillhands.

Det här erbjuder vi

Exempel på vårt tjänsteutbud:

  • invändig målning
  • fasadmålning
  • plåtmålning
  • fönstermålning
  • finsnickerimålning
  • spackling
  • tapetsering
  • och mycket mera.

 

Kontakta oss

Om du har några som helst frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

KS Måleri

VÄDURENS GATA 202, 136 63 Brandbergen

076-714 08 09

ksmaleri@gmail.com

Målare Täby

Anlita oss i Täby med omnejd, vi behärskar allt inom måleri. Du kan lita på att få ett väl genomfört arbete med kvalitativa och hållbara resultat. Dessutom, är du en privatperson, så gäller rot-avdraget.