Målare Täby

KS Måleri – målare Täby

Erhåll hjälp inom måleri

Behöver du i Täby hjälp av kompetenta målare är du varmt välkommen till oss på KS Måleri. Företaget ägs och drivs av målerimästare Krzysztof Stepinski, som är medlem i mästarregistret. Här finner ni noggranna och målinriktade målare som utför allt inom måleri. Våra medarbetare innehar gedigen kompetens, lång erfarenhet och en god rutin. Därför kan du känna dig helt trygg med att anlita oss, både för stora som små uppdrag inom måleri, helt enkelt det perfekta företaget för dig som söker en målare i Täby!

Om oss

År 2019 grundades KS Måleri och har sedan dess varit aktiva med diverse måleritjänster. Idag arbetar vi med många typer av arbeten oavsett skala, vi åtar oss både små och stora uppdrag. Vi vänder oss till såväl privatpersoner som företag i Täby och övriga Stockholmsområdet.

Företaget innehar F-skattbevis och erbjuder alltid en kostnadsfri offert.

Målare Täby

Kunden i centrum

Kundservice är högt prioriterat av oss, där du som kund står i centrum för de arbeten som vi utför. Vi är noga med att verkligen ta med i beräkningen, just dina specifika önskemål och behov, så att du ska erhålla ett resultat som du blir helt och fullt ut nöjd med.

Kvalitet

Firman drivs av en målarmästare vilket borgar för kvalitet. Allt arbete som genomförs är präglat av kvalitet och noggrannhet, liksom valet av färger. Vi är professionella till 100 procent och är en framgångsrik målerifirma som ser fram emot att få hjälpa dig med ditt kommande projekt!

Tjänsteutbud

Målare Täby

Av oss kan man få hjälp om man befinner sig i Täby med omnejd. Vi erbjuder all slags målning och åtar oss såväl stora som små projekt. Oavsett om du är en privatperson eller en företagare så finns vi tillhands.

Det här erbjuder vi

Exempel på vårt tjänsteutbud:

  • invändig målning
  • fasadmålning
  • plåtmålning
  • fönstermålning
  • finsnickerimålning
  • spackling
  • tapetsering
  • och mycket mera.

 

Kontakta oss

Om du har några som helst frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

KS Måleri

VÄDURENS GATA 202, 136 63 Brandbergen

076-714 08 09

ksmaleri@gmail.com

Målare Täby

Anlita våra målare i Täby när du behöver hjälp med målning, tapetsering och spackling med mera, vi behärskar allt inom måleri. Du kan lita på att få ett väl genomfört arbete med kvalitativa och hållbara resultat. Dessutom, är du en privatperson, så gäller rot-avdraget.