Målare Huddinge

KS Måleri – målare Huddinge

Vi hjälper dig

 

Hjärtligt välkommen till KS Måleri, vi vänder oss till alla i Huddinge som söker en målare. Målerifirman ägs av målerimästare Krzysztof Stepinski, som är medlem i mästarregistret. Våra målare utför allt inom måleri, allt arbete utförs med noggrannhet och stort engagemang. Inom firman finns lång erfarenhet och en god rutin, vilket speglar vårt arbete. Du kan därmed känna dig helt trygg med att anlita oss, både för stora som små uppdrag inom måleri. Vi är helt enkelt det perfekta företaget för dig som söker en målare i Huddinge!

Målare Huddinge

Om oss

KS Måleri är en firma som grundades 2019, vi innehar F-skattebevis. Som målerifirma åtar vi oss både stora som små arbeten inom måleri, och finns till både privatpersoner och företagare.

Alla våra presumtiva kunder bjuder vi på en gratis offert!

Målare Huddinge

Nöjda kunder

Kundservice är högt prioriterat av oss, där du som kund står i centrum för de arbeten som vi utför. Vi är noga med att verkligen ta med i beräkningen, just dina specifika önskemål och behov, så att du ska erhålla ett resultat som du blir helt och fullt ut nöjd med.

Kvalitet

Firman drivs av en målarmästare vilket borgar för kvalitet. Allt arbete som genomförs är präglat av kvalitet och noggrannhet, liksom valet av färger. Vi är professionella till 100 procent och är en framgångsrik målerifirma som ser fram emot att få hjälpa dig med ditt kommande projekt!

Tjänsteutbud

Målare Huddinge

Av oss kan man få hjälp om man befinner sig i Huddinge med omnejd och söker en målare. Vi erbjuder all slags målning och åtar oss såväl stora som små projekt. Oavsett om du är en privatperson eller en företagare så finns vi tillhands.

Måleri

Hit kan du vända dig för att få hjälp med bland annat plåtmålning, fasadmålning, invändig målning och fönstermålning med mera. Utöver målning kan vi även erbjuda spackling och tapetsering. Alla tjänster går att anpassa utifrån dina önskemål och behov.

Kontakta oss

Om du har några som helst frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

KS Måleri

VÄDURENS GATA 202, 136 63 Brandbergen

076-714 08 09

ksmaleri@gmail.com

Målare Huddinge

Anlita oss i Huddinge med omnejd, vi behärskar allt inom måleri. Du kan lita på att få ett väl genomfört arbete med kvalitativa och hållbara resultat. Dessutom, är du en privatperson, så gäller rot-avdraget.